Automate your Marketing
with Womplify




 
"

By: Anggerik Rimba

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]
Saturday, 3-Apr-2010 11:00 Email | Share | | Bookmark

KEPADA SAHABAT-SAHABATKU DAN ANDA SEMUA YANG SUDI MELAWAT FOTOPAGES SAYA, UNTUK MELIHAT ENTRY TERBARU SILA SCROLL KEBAWAH YE....TQ.




Quote:
Kepada sesiapa yg berkenan dgn slideshow kat atas tu, leh la lawat FP madam ctone http://madamct.fotopages.com/?&page=1, kat sana ada tutorial utk wat slideshow tu.....selamat mencuba...........


Kepada sesiapa yang berminat untuk membuat tempahan, anda boleh hubungi saya di:

Jamilah binti Mohd sharif,
No 137, Kampung Petani,
Mk Guar Kepayang, 06700 Pendang,
Kedah.
Tel :019-5054220


Saturday, 16-Jan-2010 05:08 Email | Share | | Bookmark

SUDAH LAMA TAK UPDATEKAN!!!!!!
Salam Semua.......
Memang sudah lama saya x update fp saya ni, sejak berbadan dua ni perasaan malas memang menebal, malas nak menjahit n malas nak mengupdate fp saya yang dh bersawang ni..saya ingin minta maaf kepada sesiapa yang sudi melawat fp saya walaupun tak berupdate cerita yang baru. ekcelli gambar yang yang saya upload ni pun gambar hasil kerja saya yang sudah lama disiapkan....kali ini saya gagahkan diri untuk mengupdate saya ini untuk tontonan anda semua...sekali lagi diucapkan bebanyak terima kasih kepada sesiapa yang sudi sudi melawat fp saya ini........






Monday, 26-Oct-2009 08:21 Email | Share | | Bookmark

MANIK TABUR
Ni baju ketiga yang diberikan oleh Kak Atiah untuk dimakoverkan dengan manik-manik.Yang ni Kak Atiah mintak saya buat manik tabur utk lengan dan leher.Dia kata nk campur dengan manik2 besar aka diamond.Nak lebih kurang macam Yashabeads buat.So, ni lah hasilnya.Tp saya rasa Yashabeads nyer lg cantik ......




Sunday, 18-Oct-2009 07:54 Email | Share | | Bookmark

PUA KUMBU VS KEK LAPIS SARAWAK
Ni baju kedua yang diberikan oleh Kak Atiah untuk dimakoverkan dengan manik-manik.Kali ni saya try buat design pua kumbu(veris eja manik-manik,http://manikmanik.fotopages.com/) dan kek lapis sarawak(versi eiyeis,http://www.eiyies.blogspot.com/)Tq kepada kedua2nya kerana memberi kebenaran untuk saya buat design ni.....1st time buat mmg keliru sikit, kalau kita tersalah membuat perkiraan, kedudukan manik jadi tak cantik dan saya juga perlu membuka semula jahitan yang dibuat beberapa kali sebelum mendapat hasil yang memuaskan. Lastly apa pun nama yang diberi pada design in, bagi saya kedua2nya adalah sama kerana pua kumbu dan kek lapis sarawak adalah bersal dari Sarawak..hehehe


Sunday, 18-Oct-2009 07:29 Email | Share | | Bookmark

CRUMBLE DESIGN
Ni 2nd time saya try wat crumble design, Tp hasilnya bukanlah sehebat pengasasnya.....Pepari D'Sign(mana blh lawan tokey..hehehe) Kira seakan-akan pun ok lah .Tp saya berpuas hati dengan hasilnya, kira lebih baik dari yang sebelumnya...kalau selalu buat design ni mesti dapat hasil yang lebih baik...Ekcelli saya pun pun x kenal dgn tuan empuna baju ni, cuma kenal dengan tailornya sahaja (kak atiah), dan kak atiah pun diperkenalkan kepada saya oleh rakan beading kita yang baik hati iaitu YashaBeads aka Pn Noraziyan yang sibuk dengan tempahan yang telah diterimanya.Tq Yan...takkan ku lupa jasa baikmu itu.....



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net