Want your
own Fotopage?






 
"

By: Anggerik Rimba

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 29-Apr-2009 07:17 Email | Share | | Bookmark
Manik Beriring Double Layer

Baru siap mlm td, kali ni costumer just nak saya buat manik beriring double layer n guna 1 kaler jer.




Wednesday, 29-Apr-2009 02:20 Email | Share | | Bookmark
TAHINIAH............

Ucapan ini ditujukan khas buat rakan beading kita, Natasha Anuar a.k.a Jejari Emas yag telah selamat melahirkan bayi perempuan pada hari Ahad yang lepas



Tuesday, 28-Apr-2009 03:52 Email | Share | | Bookmark
SELIA GROUP ANNUAL DINNER 2009

Seperti yang telah dijanjikan saya akan upload gambar-gambar semasa SELIAGROUP ANNUAL DINNER 2009.
Majlis ini telah berlangsung Pada hari Sabtu,25/04/2009 bertempat di Century Mahkota Hotel Melaka.Seramai lbh kurang 700 kakitangan SELIAGROUP telah hadir untuk memerihkan majlis ini.Majlis berlagsung dengan lancar dan diserikan lagi dengan persembahan dari Helmi Gimik yg mn ia membuat kita org semua tidak kering gusi dgn celoteh beliau.
Seperti biasa, setiap majlis makan malam begini mesti diadakan acara cabutan bertuah, dan tidak disangka-sangka rupanya saya antara yang bertuah untuk memenangi hadiah.Walaupun hadiah x seberapa, akan tetapi saya amat bersyukur kerana saya tidak pernah memenangi beberapa cabutan bertuah dalam majlis yang telah diadakan sebelum ini.Hadiah yang saya dapat hanyalah sebuah sebuah flat screen monitor buatan DELL.Alhamdulillah......
So, inilah gambar sekitar majlis berlagsung....










Monday, 27-Apr-2009 10:30 Email | Share | | Bookmark
Taburan Manik dan Diamond

Kali ni saya try buat mcm design yg telah dibuat oleh Cik Pepari kita, setelah mndpt kebenaran utk cilok design , saya pun try buat la.Rupanya susah jg nk buat design mcm tu,mmg x leh buat la mcm tu.anyway ni br percubaan utk kali pertama, nnt try bt lg, practice make perfact kan, hehehe.
Actually design ni saya bt kt baju saya sendiri utk dipakai ke Majlis Makan Malam SELIA GROUP(tempat saya bekerja) yg telah diadakan pada 25/04/2009 iaitu hari sabtu yang lepas.
Nanti saya uploadkan gambar masa majlis makan malam tu.Insyaallah
Quote:
To Umi @ Pepari:
Tq coz beri kebenaran utk cilok design awak walaupun hasilnya x brapa menjadi,hehehe tetapi saya amat menghargainya coz ia telah menjadi sumber inspirasi saya,lain masa saya cuba lagi x salah kan....






Friday, 24-Apr-2009 08:05 Email | Share | | Bookmark
Jumpa Kak Salmah TKB

Ekcelli hr Sabtu yg lps saya ada test utk masuk Kursus Perguruan Lepasan Ijazah, ,mn tau ada rezeki nk jd cikgu.dulu masa sekolah rendah,klu cikgu tanya "nnt bila dh besar awak nk jadi apa" saya jawab nk jd Cikgu.....hehehe
Sampai besar saya simpan cita2 tu tp x kesampaian nk jd cikgu, lain lak jdnya.hahaha..tp masih lg jd orang baik la(poyo je puji dr sendiri baik)
Time on da way nk gi test tu saya ada follow 1 keta,last2 rupanya dia nk gi tpt yg sama.bila dh sampai tempat test tu, saya tgk la drivernye.Tiba2 terdetik lam hati, macam kenal jek org ni, pk punya pk...br ku igt, tu Kak Salmah la......
Lepas abis test je, sblm blk tu pegi bertegur sapa dulu dgn dia, rupanya betul tu kak salmah.
Saya sempat amik sekeping je gambar kak salmah(gambar dia srg), nk amik gambar berdua x da org nk tlg amikkan, x pe la lain kali kita jpe lagi ek, dkt je tu, akak kt Batu Berendam saya kat Ayer Keroh.
Ni ha Kak Salmah yang saya ckpkan tu.....comel orgnya(saya pun comel jg, hahahaha)



[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2014.

ns4008229.ip-198-27-68.net